Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Σιλά: Η καυτή πρωταγωνίστρια του Τούρκικου σίριαλ πήγε Μαλδίβες!Η πρωταγωνίστρια του ''Sila'', Cansu Dere βρίσκεται σε διακοπές από τον Ιούνιο . Η νεαρή Τουρκάλα ηθοποιός ταξίδεψε στις Μαλδίβες, σε ένα από τα νησιά του συμπλέγματος, που είναι ο προορισμός πολλών διάσημων … Στις εξωτικές Μαλδίβες πήγε η τηλεοπτική Sila για να ξεκουραστεί από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, αλλά και για να κάνει διαλογισμό και γιόγκα κοντά σε ''ειδήμονες'' του χώρου, με τον δάσκαλο που είχαν κατά καιρούς η Madonna και η Jennifer Lopez.
Στα μέσα Ιουνίου η Cansu αναχώρησε για διακοπές κρατώντας μυστικό τον προορισμό της, όμως τελικά όταν ανέβασε ατμοσφαιρικές φωτογραφίες της στη σελίδα της στο facebook, έγινε φανερό σε όλους που βρίσκεται. Η ίδια όπως δήλωσε περνούσε καταπληκτικά κι ήταν κατενθουσιασμένη.
Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της, σημαντικός παράγων των Τούρκικων ΜΜΕ, πάντως η επιλογή της να επισκεφθεί τις Μαλδίβες δέχθηκε αρνητική κριτική από τα τούρκικα έντυπα που ανέφεραν πόσο υψηλό κόστος είχε η διαμονή της στο πολυτελές θέρετρο.