Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Έλενα Παπαβασιλείου και τα μυαλά στα κάγκελα


Η Έλενα Παπαβασιλείου πήγε για μερικές τελευταίες βουτιές πριν επιστρέψει στην Αθήνα και το ΟΚ άρπαξε την ευκαιρία για καλή μας τύχη. Όσο πάει και ομορφαίνει αυτή η κοπέλα...
Σε παραλία της Αναβύσσου συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την Έλενα Παπαβασιλείου, λίγο πριν την επιστροφή της στα επαγγελματικά της καθήκοντα (τα οποία δεν γνωρίζει κανείς για την ώρα).
Η 33χρονη παρουσιάστρια μαζί με τη συνομήλικη γυμνάστριά της, που είναι φίλες εδώ και τέσσερα χρόνια, βρέθηκαν εκεί για να γυμναστούν κάνοντας stand up paddle.
Φορώντας ένα μπικίνι σε γαλάζια απόχρωση που τόνιζε κάθε καμπύλη στο σώμα της (και η αλήθεια είναι ότι έχει μπόλικες), η Έλενα απέδειξε ότι... αγαθά κόποις κτώνται.
"Επειδή το χειμώνα κάνω με τη Σόφι γιόγκα, ήθελα κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό. Τελικά είναι εύκολο και πολύ ευχάριστο. Δεν καταλαβαίνεις ότι γυμνάζεσαι, είναι περισσότερο σαν παιχνίδι", είπε η Έλενα στο περιοδικό, ενώ πρόσθεσε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μάθεις να ισορροπείς πάνω στη σανίδα και να κάνεις κουπί.
H Έλενα προσέχει τη διατροφή της περισσότερο το καλοκαίρι, ενώ προτιμά τις σαλάτες και και αποφεύγει τα λιπαρά.