Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Έλενα Ακρίτα: Δείτε το οργισμένο μήνυμά της


Έξαλλη έγινε η Έλενα Ακρίτα κάτι που δεν μπόρεσε να κρύψει και έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο. Τι έκανε έξαλλη την δημοσιογράφο-σεναριογράφο; «Το κόβω ότι ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε με ορισμένους εδώ μέσα. Με λένε Έλενα Ακρίτα, δεν είμαι "επώνυμη", "αναγνωρίσιμη", "σούπερ ντούπερ διάσημη" και κολοκύθια τούμπανα. 

Εδώ μέσα μπήκα για να περνάω καλά. Τόσο απλά. Τα άλλα είναι δουλειά, εδώ είναι η χαλάρωση μου. Γράφω όποτε θέλω (όπως όλοι μας), σχολιάζω ότι θέλω (όπως όλοι μας), απαντάω όπου θέλω και σε όποιον θέλω (όπως όλοι μας). 

Δεν είμαι εδώ για να ψυχαγωγώ κανέναν, δεν είμαι εδώ για να διασκεδάζω κανέναν, δεν είμαι εδώ για να κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: Δεν είμαι εδώ για να απολογούμαι. Σε κανέναν! Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου, είτε γράφω σωστά, είτε γράφω βλακείες, ότι γράφω πάντως είναι επώνυμο και επώνυμα παίρνω την ευθύνη. ΕΠΩΝΥΜΑ όχι "επώνυμα". Όσοι δεν καταλαβαίνουν αυτά τα 3 απλά πραγματάκια, η έξοδος είναι δεξιά σας και ευχαριστούμε που πετάξατε μαζί μας. Άντε γιατί σαν να έχουμε μπερδέψει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες εδώ μέσα...».