Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Διέσυραν αθλήτρια στο διαδίκτυο


Η ιστορία της Θεοδώρας-δεν αναφέρουμε το επίθετο της για ευνόητους λόγους-είναι μια ακόμη ιστορία από τις χιλιάδες που καθημερινά καλείται να εξιχνιάσει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Η 32χρονη κοπέλα – που εδώ και λίγα χρόνια έχει εγκαταλείψει τον στίβο και δουλεύει ως νοσηλεύτρια – πριν από λίγες μέρες έχασε το κινητό της και λίγο αργότερα είδε τον εαυτό της σε πορνοσαϊτ να ποζάρει και παράλληλα να καλεί τους υποψήφιους πελάτες της για γούστα έναντι αμοιβής.

Οι φωτογραφίες εκλάπησαν πριν μερικές μέρες σε παραλία της Κρήτης στην περιοχή της Ελούντας, μαζί με το κινητό της τηλέφωνο.  «Έκανα λάθος που κρατούσα στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες. Όμως ήταν προσωπικές στιγμές τις οποίες τις κρατούσα γιατί μου θύμιζαν κάτι όμορφο.


Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου ξαφνικά σε σελίδες με πορνό περιεχόμενο. Ευτυχώς για μένα το πρόσωπό μου δε φαίνεται διαφορετικά θα είχα μεγαλύτερα προβλήματα» δηλώνει σοκαρισμένη η πρώην αθλήτρια στο nassos-blog .


Αμέσως η κοπέλα απευθύνθηκε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έκανε μήνυση κατ΄αγνώστων προκειμένου να βρεθεί ο δράστης .