Με αφορμή τα «γαλλικά» στις συζητήσεις του Μεϊμαράκη με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Μάνος Αντώναρος φτιάχνει την δική του γελοιογραφική πρόταση για τις ψηφοφορίες στα βουλευτικά έδρανα.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο», γράφει η κοινή τους ανακοίνωση. Ωστόσο, οι εκφράσεις όπως :  «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο ε; Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος», οι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι ειπώθηκαν αυτούσιες, όπως και το σχόλιο για το... κοστούμι .

Με αφορμή τα παραπάνω λοιπόν και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του προέδρου της Βουλής, ο Μάνος Αντώναρος με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες στο ζενίθ έφτιαξε τις παρακάτω γελοιογραφίες και δήλωσε:

"Δεν χρειάζεται να έχεις καν  έμπνευση για  γελοιογραφίες...για σχόλιa... Οι σημερινοί πολιτικοί φροντίζουν γι' αυτο απλώς και μόνο με τις δηλώσεις τους. Ελπίζω να είναι μόνο αστείοι κι όχι επικίνδυνοι... Εχω βέβαια εξαιρετικά ελάχιστες  ελπίδες, αλλά ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"