Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο Χόλιγουντ, το πρωτοσέλιδο του National Enquirer που αναφέρει ότι η Αντζελίνα Τζολί πάσχει από ηπατίτιδα C.
 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως η σταρ του σινεμά έχει φτάσει 43 κιλά και έχει όλα τα συμπτώματα της συγκεκριμένης ασθένειας.
Μάλιστα γνωστοποιεί ότι οι φίλοι της φοβούνται ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια των άγριων χρόνων της νιότης της, όταν ήταν εθισμένη στην ηρωίνη και άλλαζε συχνά πυκνά τους ερωτικούς της συντρόφους.
“Η εξασθενημένη Angelina Jolie, δείχνει σημάδια της θανατηφόρου ασθένειας, ηπατίτιδα C και οι φίλοι της ανησυχούν ότι η ευαίσθητη καλλονή θα χρειαστεί σύντομα μεταμόσχευση συκωτιού” αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.
Η συγκεκριμένη είδηση προέκυψε λόγω της εξουθενωμένης εμφάνισης της ηθοποιού το τελευταίο χρονικό διάστημα. “Η Angelina έχει ισχυρούς πονοκεφάλους, έχει υποστεί αφυδάτωση και παραπονιέται για έντονες ζαλάδες. Δεν έχει καθόλου όρεξη για να φάει και δείχνει να μην έχει καθόλου ενέργεια” τονίζει στο περιοδικό πρόσωπο που επικαλείται ότι είναι από το φιλικό κύκλο της ηθοποιού.
Μέχρι στιγμής πάντως η ίδια κρατά στάσης σιωπής και δεν έχει διαψεύσει την είδηση.