Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεσάλωσε στα βραβεία MTV η Rihanna


Ήταν αναμφισβήτητα η βραδιά της! H σέξυ Rihanna έφτασε στα Μουσικά Βραβεία του MTV φορώντας ένα κομψό, μακρύ, λευκό φόρεμα και μοίραζε χαμόγελα.
Ένα από αυτά ήταν και μέρος της «πρόσκλησής» της στον πρώην σύντροφό της και τραγουδιστή της R&B Chris Brown, με τον οποίο αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί λίγο πριν την έναρξη τού event, κάνοντας τις φήμες για επανασύνδεσή τους να οργιάζουν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα HollywoodLife, η τραγουδίστρια ήθελε μετά μανίας να ξαναδεί από κοντά τον Brown και τα μηνύματα στο κινητό του, με τα οποία τον προσκαλούσε σε «συνάντηση» στην τελετή των βραβείων MTV δεν σταμάτησαν να φτάνουν στο κινητό του.
Άνθρωποι κοντά στον τραγουδιστή υποστηρίζουν πως κι εκείνος αισθανόταν παρόμοια, κι έτσι όταν, τελικά, είδαν ο ένας τον άλλον λίγο πριν αρχίσει το show, η ατμόσφαιρα ήταν κάτι περισσότερο από ηλεκτρισμένη.
Αργότερα, όταν έφτασε η στιγμή της ερμηνείας, η Rihanna ντύθηκε στα κόκκινα και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα νέο remix του κομματιού «Cockiness (I Love It)».
Χωρίς να το ξέρει θα γινόταν και πάλι η «πέτρα του σκανδάλου» για δεύτερη φορά σε μια βραδιά.
Σε μια απροσδόκητη στιγμή «στενής επαφής», κοντά στο τέλος του τραγουδιού, ο Νεοϋορκέζος ράπερ A$AP Rocky που βρισκόταν μαζί της στη σκηνή σε guest εμφάνιση για να τραγουδήσουν παρέα έναν στίχο του κομματιού, φίλησε αισθησιακά τη Rihanna στο λαιμό ενώ το χέρι του ταξίδεψε στα ονειρεμένα οπίσθιά της, «χουφτώνοντάς» την ανοιχτά.
Η ερμηνεύτρια παρέμεινε ήρεμη, κι ας μην ήταν σχεδιασμένο, χαρίζοντας «τροφή» στους φωτογραφικούς φακούς που κατέγραψαν το ενσταντανέ.
Η… «πόζα» των δύο ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν κανείς αναλογιστεί πως στο ακροατήριο βρισκόταν και ο Chris Brown. Ο Brown κέρδισε το βραβείο Moon Man για το ανδρικό καλύτερο video clip.