Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τι φορά κάτω απ' το φόρεμα η Παπαρίζου;Όλα ξεκίνησαν από τη δημόσια παραδοχή της ότι τραγουδά χωρίς εσώρουχο (δες εδώ). Δήλωση που προκάλεσε διάφορα σχόλια.
Στη συνέχεια, σε εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας έφερε σε αμηχανία τον Πρόεδρο Χριστόφια, όταν το φορεματάκι της έδειξε σε όλους ότι φορά εσώρουχο (διάβασε εδώ).
Την Παρασκευή, που τραγούδησε στο ΟΑΚΑ, μας έλυσε το γρίφο για το τι συμβαίνει με το κοντό της φορεματάκι που σκανδάλισε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας, εάν φορά εσώρουχο και τι δείχνει σε όλο τον κόσμο κάτω από τα ρούχο της.
Η Έλενα Παπαρίζου έχει επιλέξει μια εμφάνιση στις συναυλίες της φούστα μπλούζα, που κατά την κίνησή της στη σκηνή ανασηκώνεται και αφήνει να φανεί από μέσα το εσώρουχο κορμάκι της.
Αυτό τη συμβούλεψε πορφανώς ο στυλίστας και το υποστηρίζει μια χαρά. Μόλις ανάψει το κέφι και η Έλενα αρχίσει να τα δίνει όλα στη σκηνή, το κοινό προσπαθεί να διακρίνει τι φορά από κάτω!
Βεβαίως, επειδή πρόκειται για κορμάκι, η απορία εάν μας είπε την αλήθεια ότι σε άλλες περιπτώσεις δεν φορά καθόλου εσώρουχο, παραμένει...