Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια συγκίνηση για... #TolislovedMaria!



Παγκόσμια συγκίνηση, αλλά και εκατομμύρια λόγια αγάπης έφερε η ιστορία του Τόλη και της Μαρίας στο Twitter, που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το διαδίκτυο, λίγες ώρες αφού ο Τόλης έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση αλλά -κυριολεκτικά- περήφανη μάχη με τον καρκίνο.
Συγκλονίζει η ιστορία του Αποστόλη και της Μαρίας
Οι δύο νέοι γνωρίζονταν από το σχολείο και ζούσαν μαζί. Τους τελευταίους μήνες ο Αποστόλης έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.
Το μόνο που ζήτησε πριν τον θάνατο του, ήταν να μάθει ο κόσμος το πόσο αγαπούσε τη σύντροφό του.
Ο ίδιος μέσω του Twitter, δήλωνε με κάθε τρόπο την αγάπη του για τη Μαρία.
Μέσα από το Blog του, docamiok.blogspot.gr, ο Αποστόλης κατέγραφε τις σκέψεις του και περιέγραφε με δύναμη ψυχής την κατάσταση του από το κρεββάτι του πόνου, ενώ συμβούλευε τους ομοιοπαθούντες του αλλά και όλους τους αναγνώστες του, να αισιοδοξούν και να μη χάνουν την όρεξη για ζωή.
Ο κατά το Twitter @moloch82 Αποστόλης, κοινοποιούσε καθημερινά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου τις σκέψεις του και αλληλεπιδρούσε με χρήστες που του εξέφραζαν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα του για ζωή.
Η τελευταία του επιθυμία ήταν η ιστορία του να γίνει γνωστή με κάθε τρόπο. Αν θέλετε κι εσείς να την εξαπλώσετε, μπείτε στο #TolislovedMaria και γράψτε το δικό σας μήνυμα...