Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το δράμα της Νανάς Καραγιάννη


Έρχεται το τέλος του εφιάλτη που ζει τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Νανά Καραγιάννη, μετά από παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου. 
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» στο STAR, είχε ως βασικό της θέμα την νευρική ανορεξία που ταλαιπωρεί χιλιάδες κορίτσια.
Η εκπομπή έφερε ως παράδειγμα την Νανά Καραγιάννη, η οποία ταλανίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχει μείνει "σκιά" του εαυτού της.
Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της κάμερας της εκπομπής, έκανε έκκληση στην Νανά Καραγιάννη να μπει σε κάποια κλινική ώστε να λάβει τις απαραίτητες θεραπείες.
Γνωστή για το δυναμισμό και αυθορμητισμό της η Τατιάνα, δεν δίστασε να πιέσει από τον «αέρα» της εκπομπής την Νανά να την ακούσει προσεκτικά και να δεχθεί να εισαχθεί σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Νανά Καραγιάννη να τηλεφωνήσει στον αέρα κι εμμέσως πλην σαφώς να πει ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι που δεν της επιτρέπουν να μπει σε νοσοκομείο.
Αμέσως παρενέβη γιατρός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να νοσηλεύσει την Νανά στην ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται.
Η Νανά Καραγιάννη αμέσως αποδέχθηκε την πρόταση ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει δημοσίως και κυρίως την Τατιάνα Στεφανίδου που χάρη στην παρέμβασή της βρέθηκε λύση.