Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σάλος με την καταγγελία για Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη​, Λιάπη – Οργισμένε​ς διαψεύσεις και προσφυγές στη Δικαιοσύνη


Πολλές αναταράξεις έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της Real news, το οποίο αναφέρεται σε έρευνα του ΣΔΟΕ που εμπλέκει Μεϊμαράκη -Βουλγαράκη και Λιάπη σε σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Την καταγγελία στο ΣΔΟΕ έχει κάνει επιχειρηματίας.
Ο πρόεδρος της Βουλής μεταδίδει παντού το μήνυμα ότι είναι ποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Συνομιλητές του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να παραιτηθεί απο τη θέση του προέδρου της Βουλής, αφού προηγουμένως ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα.
Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε χθες βράδυ το Μαξίμου και συζήτησε με τον πρωθυπουργό το θέμα, ενώ έχει επικοινωνήσει  τηλεφωνικά και με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Στελέχη της κυβέρνησης ανησυχούν για το ενδεχόμενο αποσταθεροποίησης λίγο πριν από την ψηφοφορία για τα μέτρα των 11,5 δισ ευρώ και λένε πως αναμένουν άμεσα απαντήσεις απο το ΣΔΟΕ και τη Δικαιοσύνη για το θέμα.
Πάντως ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί αύριο το πρωί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και αμέσως μετά αναμένεται να δηλώσει πως θα κάνει «ό,τι χρειαστεί»
Εκτός από τον Μεϊμαράκη διαψεύσεις έχουν κάνει και οι Βουλγαράκης -Λιάπης…