Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η πρώτη εμφάνιση της Τζολί




"Τα πάει περίφημα", είπε ο Πιτ, ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Παγκόσμιος Κίνδυνος Ζ". "Έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο", πρόσθεσε.
Η 37χρονη Τζολί εμφανίστηκε εκθαμβωτική και χαμογελαστή, ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα. Στις 14 Μαΐου, με άρθρο της στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς, είχε αποκαλύψει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικού λόγους, αφότου διαπιστώθηκε ότι φέρει ένα γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.
Η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών ενώ η αδερφή της μητέρας της πέθανε από καρκίνο του μαστού την περασμένη εβδομάδα, στα 61 της και χθες θα γινόταν στις ΗΠΑ η κηδεία της.
Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της Τζολί προς τον ίδιο, ο Πιτ είπε ότι δεν υπήρξε στιγμή που να μην τον στήριζε. "Την αγαπώ. Απλώς μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς", πρόσθεσε.
Οι δυο σταρ υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν για τους θαυμαστές τους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ο Πιτ παίζει τον ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία ζόμπι.